Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Kaksi nuorta tyttöä muodostavat käsillään sydämen.

Nuorten ja opiskelijoiden palvelut

Tutustu uusiin Nuorelle-sivuihimme!

Nuorelle-sivuiltamme saat tietoa nuoruuteen liittyvistä eri teemoista ja asioista. Sivustolle on kasattu linkkejä ja ohjeita, mistä  ja miten voit saada apua ja tukea erilaisiin tilanteisiin. Sivusto kasaa yhteen paikkaan tietoa, jotta erilaisten palveluiden, avun ja tuen löytäminen olisi helpompaa. 

Tietoa löytyy esimerkiksi murrosikään, mielen hyvinvointiin, vapaa-aikaan, päihteisiin ja ravitsemukseen liittyvistä teemoista.

Pyydä apua -nappi

Pyydä apua -nappi on matalan kynnyksen sähköinen kanava, jonka kautta saat ohjausta ja neuvontaa oikeanlaisen avun piiriin. Apua voit pyytää nimettömänä. Apua pyytäessäsi sinun ei tarvitse tietää, mihin palveluun tai kehen ammattilaiseen tulee olla yhteydessä.

Pyydä apua -napin yhteydenottosi vastaanottanut sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilainen ottaa 1–3 arkipäivän kuluessa yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Pyydä apua!

Nuorten chat

Nuorten chat on matalan kynnyksen kanava, jossa voit ottaa yhteyttä nuorten palveluiden ammattilaiseen. Voit jutella luottamuksellisesti, nimettömästi ja maksutta. Chat on avoinna maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10.00–15.30 sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10.00–17.30. 

Nuorten chat