Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.
Kätilö kirjaa vastasyntyneiden määrä seinällä olevaan taulukkoon.

Asiakasmaksut

Näiltä sivuilta löydät tietoa asiakasmaksuista, peruuttamattomista ajoista koituvista maksuista sekä maksukatosta Keski-Suomen hyvinvointialueella. Löydät sivuilta myös hyvinvointialueen kaikkien palvelujen hinnastot ja tiedon laskujen käteismaksupisteestä.   

Yhteystietoja

  • Perusterveydenhuollon laskutus: tarkemmat puhelinnumerot informoitu laskuilla, sähköposti: asiakasmaksut@hyvaks.fi
  • Erikoissairaanhoidon laskutus: p. 040 146 9912 (klo 9–14), sähköposti: asiakaslaskutus.hyvaks@monetra.fi. Hoitoa tai laskun oikeellisuutta koskevissa asioissa yhteydenotot suoraan hoitavaan yksikköön.
  • Asiakkaiden laskuihin liittyvissä maksuaika-asioissa yhteydenotot Monetra, p. 040 146 9918 (klo 9–14),​​​​​​ sähköposti: maksuasiat.hyvaks@monetra.fi
  • Mikäli sinulla on kysyttävää maksumuistutuksen maksamiseen tai perintään liittyen, voit olla yhteydessä Revire Perinnnän asiakaspalveluun oma.revire.fi-verkkopalvelun kautta tai puhelimitse puh. 020 6399 420 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@revire.fi.

 

Asiakirja- ja tietopalveluhinnasto

Hinnasto perustuu Keski-Suomen hyvinvointialueen hallintojohtajan 10.2.2023 vahvistamaan päätökseen asiakirja- ja tietopalveluista. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Hinnastoa ei sovelleta Keski-Suomen hyvinvointialueen tutkimuksiin.

Hoito- ja hoivapalvelujen hinnasto

Hinnastossa on lueteltu erikoisaloittain lasketut hoito- ja hoivapalvelujen keskimääräiseen kustannukseen perustuvat hinnat ja niistä lasketut täyden korvauksen hinnat. Tasoryhmittäisistä tuotteista hinnastossa on myös tuotekuvaukset.  

Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallitus on 20.12.2022 hyväksynyt hoito- ja hoivapalvelujen hinnat vuodelle 2023, Ensimmäiselle hyvinvointialueen toimintavuodelle hoito- ja hoivapalveluhinnasto tuodaan päätöksentekoon vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui erikoissairaanhoidon (sisältäen  Sydänsairaalan) ja Jämsän hoito- ja hoivapalveluhinnaston.