Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Hyvinvointialueen kesärekrytoinnit alkaneet

Kesätyöt 2024

Rakenna omannäköinen kesätyöarki Keski-Suomessa!

Miltä näyttää just sun näköinen kesätyöarki? Me Keski-Suomessa tarjotaan hyvän kesätyöarjen rakennuspalikoiksi huumoria, tiimihenkeä ja isoja sydämiä. Vauhdikasta menoa, mielenkiintoisia kohtaamisia ja mahdollisuuksia vaikuttaa. Uusia kokemuksia, oivalluksia ja auttavaa asennetta. Ja tietenkin joustavuutta ja ymmärrystä siitä, että elämää on töiden ulkopuolellakin. Näistä palikoista pääset rakentamaan sen sinunnäköisen kokonaisuuden.

Meille hakiessa voit olla jo valmis alasi ammattilainen tai urasi alussa oleva opiskelija. Tärkeintä on, että olet valmis tekemään kanssamme yhdessä hyvää keskisuomalaista arkea ihmiseltä ihmiselle.

Näitä ammattilaisia toivomme kesätyökavereiksi vuodelle 2024:

 • sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia
 • terveydenhoitajia
 • kätilöitä
 • hoitotason ja perustason ensihoitajia
 • röntgenhoitajia, laboratoriohoitajia ja näytteenottajia
 • suuhygienistejä ja hammashoitajia
 • ohjaajia
 • sairaalahuoltajia ja laitoshuoltajia
 • ruokapalvelutyöntekijöitä
 • potilaskuljettajia
 • lääketieteen opiskelijoita

Työmahdollisuuksia on tarjolla eri puolilla maakuntaa ja rakennatpa sitä sinun näköistä kesätyöarkea sitten missä tahansa päin Keski-Suomea, tarjoaa kesätyö meillä varmasti vaihtelevia työtehtäviä ja mielenkiintoisia kohtaamisia. Me kun olemme niitä ammattilaisia sekä hyvässä että hädässä!

Valitse kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla

Iso osa arjestamme kun vietetään työn merkeissä, on tärkeintä löytää sellainen kesätyöyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla. Meillä uutta työkaveria odottavat ammattitaitoiset ja joustavat työyhteisöt sekä aidot kohtaamiset ihanien ihmisten kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä arjessamme.

Image
Image

Yksilöllinen perehdytys helpottaa työn aloitusta

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen me haluamme panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi jo kerryttämäsi osaamisen ja työhistorian. Aikaa perehtymiseen käytetään just sen verran, kuin on tarve! Meille voit tulla omana itsenäsi, olitpa sitten kokeneempi konkari tai urasi alussa oleva tekijä.

Työelämän joustot jokaiseen elämäntilanteeseen

Hyvän kesätyöarjen rakentamisessa tuemme sinua niillä tavoin, joita tilanteesi vaatii. Työvuoroja suunnitellaan joustavasti, jotta kesällä ehtii tehdä muutakin kuin töitä ja jos elämäntilanteeseesi parhaiten sopii ottaa vapaata vielä vähän enemmän, niin osa-aikaisuudetkin pyrimme mahdollistamaan. Tai tule vaikka vain pyörähtämään keikalla ja rakenna kesätyöarkesi niin.

Monissa yksiköissä haemme kesätyökavereita meidän tiimiin koko kesäksi, mutta mielellään kuullaan toiveesi siitä, milloin voit työskennellä!

Image
Image

Huoletonta asumista Keski-Suomessa

Keski-Suomen pääkaupunkina tunnettu Jyväskylä on ihmisen kokoinen kaupunki, joka tunnetaan sivistyksestä, koulutuksesta, kauniista luonnosta, liikunnasta ja mutkattomasta elämäntyylistä. Kesän kohokohtia ovat ehdottomasti Suomipop-festifaalit sekä MM-rallit!

Toisaalta oman paikkasi voit löytää myös muista Keski-Suomen kunnista, vaikkapa pikkasen parempana periferiana tunnetulta Viitasaarelta, kokoaan suuremmasta Karstulasta tai Jämsästä, jossa sinut toivotetaan tervetulleeksi elämäsi tarinaan.

Viihdyitpä sitten paremmin kaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa, tarjoaa Keski-Suomi varmasti sulle sopivan ratkaisun.

Onko sinulla kysyttävää?

Lähtökohtaisesti parhaimmat lisätiedot haussa olevista kesätyötehtävistä sekä rekrytointiprosessien tilanteista kertovat hakuilmoituksessa ilmoitetut lisätietojen antajat. Olethan siis heihin yhteydessä, mikäli sinulle herää kysyttävää!

Tarvittaessa myös rekrytointiyksikkömme on apunasi, mikäli tarvitset ohjeistusta esimerkiksi Kuntarekry-järjestelmän käyttöön. Rekrytoinnin asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo. 9-14.

Keski-Suomen hyvinvointialueen rekrytointipalvelut
p. 014 269 1383, rekrytointi(at)hyvaks.fi