Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Sinustako perhehoitaja sijoitetulle lapselle, infotilaisuus 21.8.

Tapahtuma

Infotilaisuus lasten perhehoitajana toimimisesta

Tapahtuma-aika: 21.08.2024 17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka: Etäyhteyksin

Kiinnostaisiko sinun perhettäsi toimia sijaisperheenä sijoitetulle lapselle tai nuorelle? Tervetuloa etäyhteyksin toteutettavaan perhehoidon infotilaisuuteen keskiviikkona 21.8. klo 17. Tilaisuudessa saat tietoa perhehoitajien valmennuksesta ja perhehoitajana toimimisesta. Infotilaisuuteen osallistuminen ei velvoita perheitä vielä mihinkään.

Perhehoitajaa eli sijaisperhettä tarvitaan silloin, kun lapsi syystä tai toisesta ei pysty asumaan vanhempiensa kanssa. Tarve voi olla lyhyt- tai pitkäaikainen. Perhehoitajat tarjoavat lapsille kodissaan ympärivuorokautista hoivaa, kasvatusta, turvaa ja välittämistä. Tehtäväänsä perheet saavat tukea ja koulutusta ja heille maksetaan palkkiota ja kulukorvausta.

Keski-Suomen hyvinvointialueen perhehoitoyksikkö Koivikko rekrytoi, valmentaa ja tukee perhehoitajia. Kaikki perheet käyvät noin puolen vuoden mittaisen PRIDE-ennakkovalmennuksen. Vielä valmennuksen aikana ja sen jälkeenkin perheellä on mahdollisuus miettiä omaa halukkuuttaan ja valmiuttaan ryhtyä perhehoitajaksi.

Ilmoittaudu infotilaisuuteen viimeistään tiistaina 20.8.2024 klo 16 mennessä Perhehoitoyksikkö Koivikkoon osoitteeseen: perhehoitokoivikko(at)hyvaks.fi. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Lue lisää Perhehoitoyksikkö Koivikon verkkosivuilta